Werther - vecka 6 (2009-03-19 - 2009-03-25)Sophie har krupit upp i husse Leifs joggingbyxor. Hon lade sig till ro och ville inte gå ut, så vi fick lyfta ut henne. Matstund på köksgolvet. Albert leker hellre med mamma Royins svans.

Sophie tar sig över avspärrningen mellan köket och resten av huset. På väg mot nya upptäckter. Albert var före Sophie över avspärrningen och inspekterar här vår källartrappa.

Tillbaka vid översta trappsteget igen. Jonathan tillsammans med Albert. Andy undersöker vem Albert är, han tycker kattungar är lite läskiga till en början.

Werther äter kyckling med god aptit. Kattungarna trängs runt skålen när det serveras blötmat. Sophie gosar med Jonathan och tvättar hans kind. Charlotte vill också vara med.

Idag fick kattungarna ett eget klösträd i lagom storlek. Det inspekterades genast och blev uppskattat. En efter en somnade de i husses knä. Vi höjde avspärrningen mellan köket och resten av huset, men det stoppade inte Albert som vigt balanserade på kanten.

Inte heller Sophie tyckte den högre avspärrningen var något problem. Sophie, Werther och Charlotte. Sophie och pappa Mackie.

 

 

Albert står med tassarna i maten då han äter och kladdar ner hela ansiktet. Här har han just avslutat en måltid.