Werther - vecka 5 (2009-03-12 - 2009-03-18)Leksaker har börjat bli roliga. Ännu mer nu när de får springa runt i hela gästrummet. Charlotte har äntligen fått tag i musen... ...och hon tänker definitivt inte lämna den ifrån sig utan springer ifrån Werther.

Blötmat är jättegott tycker Werther. Alla kattungarna dricker vatten, Sophie. Charlotte.

Albert. Werther. Charlotte visar hur duktig hon är på att gå på lådan.

Vi fick gäster, så kattungarna fick bo i vårt sovrum några dagar. Albert tyckte det var roligt att få springa runt på vår säng. Sophie var först lite försiktig, men nyfkenheten tog över.

Charlotte gillade att jaga pälsvippan som vi drog över sängen.

Charlotte: -Jag har den och jag släpper den inte! Werther är en riktig myskille. Ytterligare en söt bild på Werther, han är lite lugnare än Albert och Charlotte, åtminstone så pass att man hinner ta foto när han sitter stilla.

När pälsvippan drogs förbi kunde han inte sitta still längre, den var spännande att smyga efter.

Albert och Sophie blev trötta och somnade tätt tillsammans.

Efter en stund kom även Charlotte och sedan Werther och lade sig hos sina syskon.

Vi har varit på utställning och fått en massa kattmatsprover. Royin hittade dem och drog än en gång hem sitt byte till kattungarna. Charlotte: -Varför ska jag vara här inne och ni därute?

Det är orättvist...

Albert: -Ta upp mig!

Charlotte gjorde ett försök att klättra upp på mamma Royins rygg.

Idag fick kattungarna komma ut i köket för första gången, det var spännande. Pappa Mackie har vant sig vid kattungarna nu och håller koll på sina små.

Werther visar hur klöspålen ska användas. Jonathan (vår son) tog fram en vippa, som Charlotte tyckte var skoj. Även Werther blev nyfiken på den nya leksaken.

 

Albert på lådan. Alla är duktiga och gör inga misstag längre. När man har så mycket utrymme att utforska är det trygg att samlas i sovkorgen när man ska sova.