Werther - vecka 4 (2009-03-05 - 2009-03-11)

Kattungarna har nu fått namn. De är döpta efter karaktärer i operan "Werther" som är baserad på romanen "Den unge Werthers lidanden" av författaren Goethe.

Storebror heter nu Werther, lillebror Albert, storasyster Charlotte och lillasyster Sophie.Kattungarna har nu fått en liten rastgård med egen kattlåda. Vi öppnade bolådan ända ned till botten eftersom ingen brydde sig om att ta sig över kanten vid öppningen. Charlotte var först ut för att utforska världen utanför bolådan. Hon är den som hittills är mest framåt. De övriga undrar vad som är på gång, från vänster Sophie, Albert och Werther.

Albert var nästa som gick ut ur lådan. Albert ute på vandring. Kort därefter var även Werther och Sophie ute för att undersöka sin nya rastgård.

För att orka utforska nya saker behöver man energi. Sophie jagar Alberts svans vid kisselådan. Charlotte undersöker den nya avspärrningen.

Charlotte visar upp sina färgglada ben. Sophie tittar upp när vi kommer med kameran. Sophie och Charlotte vid ett par bollar som de försöker förstå meningen med.

Sophie provar att putta lite på en boll. Sophie och Werther. Albert lurpassar på Werther när han kommer ut från bolådan och ger honom en dunk för att få igång buset.

Det är inte lätt att hålla balansen när man ska tvätta sin baktass. Det är mycket liv och rörelse nu. Pappa Mackie och faster Teazer är nyfikna på kattungarna.

Sophie har hamnat i underläge, men det hindrar inte henne från att försöka busa med Charlotte. Pappa Mackie ville hälsa lite närmare på sin dotter Sophie, men tyckte det var bäst att fräsa lite och visa vem som är störst. Sophie tyckte Mackie var läskig och sköt rygg för att visa hur farlig hon är. 

 

Sophie gjorde reträtt när hon inte lyckades skrämma Mackie. Albert och Charlotte i en brottningsmatch.