Vecka 8


7 veckor 2 dagar

Nu är kattungarna i hela huset. De är väldigt framåt och orädda. Om någon av de större katterna fräser åt dem sitter de bara stilla och väntar och då är de ju inte lika intressanta att fräsa åt dem längre.

Här är Aristoteles längst bak, främst Anastasia och till höger Appolonia.

7 veckor 2 dagar

Någon av dem ligger ofta vid eller klöser på klöspålen i hörnet i hallen. Här är Archimedes och Amalthea.

7 veckor 2 dagar

Ovanpå klöstornet i vardagsrummet har alla kattungar i våra kullar gillat att ligga. Centralt, bra utsikt och lagom trångt. :)

7 veckor 3 dagar

Dessutom kan man klättra inuti det och busa med kompisarna.

7 veckor 5 dagar

Anastasia har tagit sig högst upp på klöspålen.

8 veckor

Appolonia har hittat en spännande blomma på köksbordet. Men det var lite läskigt när Poppea kom fram och hälsade, Polly kunde ju inte veta att Poppy är världens snällaste och bara ville lukta på henne. Efter att ha gömt sig bakom krukan en stund blev dock frestelsen att smaka på bladen för stor.

8 veckor

Vi umgås mycket med våra kattungar och tränar dem så de blir vana vid att hanteras. Vår son Jonathan vet hur man håller katterna när de visas upp på utställningar och hjälper gärna till. Archimedes är helt med på noterna och bara hänger i händerna på honom.

8 veckor

Mattkanter är lattjo att busa med tycker Anastasia.

8 veckor

Anastasia: -Oj, såg du mig matte? Jag kanske kan gömma mig här bakom.

(Numera är mattkanten konstant lite rullad efter Stacies härjningar.)

8 veckor

Brottningsmatcherna blir allt vildare och det går riktigt livligt till. Här är det Aristoteles, Anastasia och Amalthea som testar vem som är starkast. Amalthea gav upp efter en stund, Aristoteles är större och starkare, men Anastasia fick in en bra benspark från sitt underläge.

8 veckor

Anastasia och Amalthea roar sig med skosnörena på alla skor som inte tagits undan från hallen.

Vidare till vecka 9