Cats-kullarna vecka 14-15 (2008-01-19 - 2008-02-01)
Kattungarna har fått ett hus i papp som är kul att leka i. Och väldigt mysigt att sova tätt ihop i. Rumpleteazer stal en kola från godisskålen som hon busade runt med länge. Griddlebone har lyckats hoppa upp på diskbänken och kollar om det finns några rester från middagen. Mungojerrie och Griddlebone.
Griddlebone och Mungojerrie (kunde inte låta bli, de var så söta och idag ska Griddlebone flytta). Griddlebone kollar in sin transportväska och verkar tycka den är helt ok. Hon åkte ikväll till Norge och uppförde sig fint hela vägen. Rinnande vatten är fascinerande tycker Rumpleteazer, Jellylorum och Bombalurina. Jennyanydots och Jellylorum i en brottningsmatch i elementsängen.
Jennyanydots och Jellylorum igen. Totte vill också vara med och leka. Jelllylorum Skimbleshanks
Macavity är en stor kille (vågen visar 1889gr). Vågskålen är trång och mysig att somna i tycker Macavity. Rum Tum Tuggers tur att vägas. Rum Tum Tugger tittar längtansfullt på Demeter som fått tag i en toarulle att leka med.
Mr Mistoffelees har börjat växa rejält nu och ser riktigt fin ut. Skimbleshanks Andra besöket hos veterinären för Poppeas kull. Dags för vaccination och chipmärkning. Munkustrap sitter och väntar. Jennyanydots sitter fint på bordet.
Skimbleshanks och Grizabella springer runt medan Macavity får sin vaccination. Grizabella Skimbleshanks Idag ska Munkustrap flytta till sin nya familj. Husse har längtat länge efter en stor röd van-hane. Munkustrap somnade nöjt i husses famn, vi hoppas och tror att husse ska bli lika nöjd.
Bombalurina och Munkustrap. Fanny med Munkustrap precis innan han flyttar hemifrån. Senare på kvällen hälsade Britt och Marlena på och Britt fick famnen full av gosiga kattungar. Det är inte lätt när alla vill få plats tillsammans, de som syns är Demeter, Grizabella och Skimbleshanks.
Skor är jätteroligt att leka med tycker Mr Mistoffelees, Skimbleshanks och Demeter. Rumpleteazer är fullt koncentrerad när hon jagar bollen som åker runt i leksaken. Hon tänker inte överge den när Royin kommer och vill leka. Mungojerrie har somnat i elementsängen.
     
Vågskålen fungerar utmärkt som sovplats anser Demeter och Rumpleteazer.