Cats-kullarna vecka 12-13 (2008-01-05 - 2008-01-18)
Vanar är otroliga på att koppla av och litar på att ingenting kan hända dem. Grizabella visar hur det kan se ut när de kopplar av.

Idag hälsade Poppeas kull på hos veterinären för att få sin första vaccinationsspruta. Det gick jättebra och alla kattungarna var hur coola som helst. Macavity Jennyanydots Griddlebone
Munkustrap Skimbleshanks Skimbleshanks: -Vad högt det är! Rumpleteazer
Grizabella Hos vår veterinär får katterna lov att springa runt och kolla in allt och lukta i alla vrår. Jellylorum föredrog dock att mysa i husses knä. Macavity sprang runt och kollade in rummet, men stannade upp för att bli fotograferad.
Det luktar spännande hos veterinären, tycker Skimbleshanks och Rumpleteazer. Undrar vilka djur som varit här före oss? Vår veterinär, Cecilia, är underbar med katterna och gosar gärna lite med dem. Grizabella och Jennyanydots passade på att få lite extra gos. Det är säkert en stor bidragande orsak till att våra kattungar och egna katter tar veterinärsbesöken med ro. Här är det Griddlebone och Rumpleteazer som utforskar var de hamnat. Cecilia blev lite förtjust i Jennyanydots. :-)
Munkustrap: -Va, ska vi redan hem? Jag sover ju så gott! Trångt i transportburen, alla vill vara längst fram vid gallret. De får turas om att titta ut genom gallret. Det är tröttande att vara ute och se sig om i stora världen.
Griddlebone har fått syn på något läskigt och försöker göra sig stor. Även Mungojerrie har upptäckt faran. Det är stackars mamma Poppea som varit hos veterinären och blivit kastrerad. Hon ser konstig ut med krage och kattungarna kände först inte igen henne. Jellylorum vågar fram och lukta på Poppea. Jodå, det luktar bekant.
Demeter, Mr Mistoffelees, Munkustrap och Skimbleshanks utsträckta i husses knä. Våra vänners son somnade på soffan och Bombalurina tog chansen att få en egen människa att mysa med. Skimbleshanks provade de sista dropparna te och det såg ut som att han gillade det. Skimbleshanks har det mysigt med Griddlebone.
Mr Mistoffelees var den som sist fick magsjuka och dessutom två gånger, vilket gjorde att han kom efter sina syskon i vikt. Nu börjar han komma ifatt och är ett riktigt charmtroll. Rum Tum Tugger i bakgrunden. Jennyanydots somnade på fönsterbrädan, varmt och skönt ovanför elementet. Mungojerrie, Grizabella, Munkustrap och Skimbleshanks fick samtidigt syn på en av våra angoror, och var uppenbarligen inte beredda på det.
:-)
Så var det dags för Kustahs kull att åka till veterinär Cecilia och få sin första vaccination.
Mungojerrie Rum Tum Tugger Bombalurina Mr Mistoffelees
Demeter Lite kokt fisk smakade bra som belöning för att de var så duktiga hos veterinären. Alla kattungarna lät sig väl smaka. Mysigt att sova tillsammans.
Idag hämtade Pollys (en av våra angora-kattungar) nya matte, Camilla, henne. Bombalurina, Skimbleshanks och Jennyanydots såg till att få lite uppmärksamhet. Macavity satte sig intill. Och strax var hela Camilla fylld av kattungar. Camilla hade roliga snören i sin jacka som Mungojerrie hade kul med.
Bombalurina tyckte skorna var mer spännande. Här har även Jellylorum fått syn på snörena. Det var bra gäster tyckte kattungarna, de hade med sig flera leksaker som present. Jennyanydots blev förtjust i en rutig sjöstjärna som hon absolut inte tänkte lämna ifrån sig.
Av all lek blir man törstig (Mungojerrie). Sedan är det skönt att sova lite (Rum Tum Tugger och Skimbleshanks). Demeter, Griddlebone och Jennyanydots orkade leka lite till. Var tog bollen vägen nu?
Aha, där är den! Mattkanter är kul tycker Griddlebone. Mycket roligare att busa med syrran tycker Jellylorum. Munkustrap, Mungojerrie, Mr Mistoffelees och Macavity sover trötta efter besöket.